AR79805
Hozzávalók: Zöld kávé Brazil SANTOS - összesen 5 kg
Besorolás: Zöld kávé
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Összetevők: Zöld kávé Brazil SANTOS - összesen 5 kg
Besorolás: Zöld kávé
A Brazil Santos (bab) zöld kávé azoknak ajánlott, akik szeretnének leadni a felesleges kilókat és a csúnya narancsbőrt. Ez az egyik legnépszerűbb és egyben 100%-ban természetes eszköz a fogyáshoz! A brazil kávéfa zöld magjainak rendszeres fogyasztása fizikai aktivitással kombinálva biztosan segít megszabadulni a nem kívánt zsírtól! A zöld kávébab valójában ugyanaz a kávébab, amelyet már évek óta hagyományosan otthonunkban főzünk. Van azonban egy alapvető különbség a két forma között. A zöld kávét, a fekete kávéval ellentétben, nem szándékosan pörkölik alá. A kávéfa zöld gyümölcsei klorogénsavat (ACG) és számos tápanyagot tartalmaznak, amelyek a pörkölési folyamat után visszafordíthatatlanul elvesztik tulajdonságaikat. A nem pörkölt zöld kávébab több biológiailag aktív anyagot tartalmaz, amelyek fontos csoportja az antioxidánsok, például a klorogénsav. Számos tanulmány mutat rá a zöld kávé kivonat jótékony hatására a fogyásban. A klorogénsav a kivonatban található koffeinnel kombinálva jelentősen csökkenti a glükóz felszívódását az élelmiszerekből, és befolyásolja a zsíranyagcserét, ami jelentősen hozzájárul a felesleges kilogrammok elvesztéséhez. A klorogénsav természetes polifenol, antioxidáns és szerves sav. Ez az érdekes polifenol a cukrok felszívódásának korlátozásával "kényszeríti" az emberi szervezetet a zsír formájában tárolt energia felhasználására. Ezenkívül növeli a sejtek inzulinérzékenységét. A klorogénsav kombinációjának és az anyagcsere koffeinnel történő serkentésének köszönhetően a zöld kávé szenzációsan segít a fogyásban és a narancsbőr megszabadulásában. A zöldbab főzete csípős, savanykás ízű, nem a kávéra jellemző illatú.
Egészségfejlesztő tulajdonságok: Támogatja a fogyást és a narancsbőr elleni küzdelmet; A rák ellen hat; Erősíti a keringési rendszert; Megakadályozza az érelmeszesedést; Csökkenti a glükóz élelmiszerből történő felszívódását; Serkenti a zsíranyagcserét; Ez egy erős antioxidáns; Energiát ad, enyhe stimuláló hatása van
Milyen előnyei vannak a zöld kávénak?
A normál feketekávét őrölt pörkölt kávémagokból nyerik, míg a zöld kávét a kávét feldolgozatlan zöld szemekből készítik. Laboratóriumi vizsgálatok szerint a zöld kávé kivonatnak számos egészségügyi előnye van. A zöld kávé fő összetevői a koffein és a klorogénsav, bár bizonyos hatásokat más összetevők is okoznak.
Lehetséges fogyás: A folyóiratban 2006 márciusában megjelent tanulmány szerint A BMC Kiegészítő és Alternatív Medicina gyógyászatban a zöld kávé magjából készült kivonat napi kiegészítése csökkentette a testzsírt és a testsúlyt egereknél, valamint a májzsír összetételét. Hasonló hatást értek el izolált egerek koffeinnel és klorogénsavval történő kiegészítésével, ami arra utal, hogy ezek a vegyületek közvetlenül csökkentik a vérnyomást. A "Clinical and Experimental Hypertension" című orvosi folyóiratban 2006-ban megjelent tanulmány szerint a 140 mg zöldkávé-kivonatot szedő betegek vérnyomása csökkent a vizsgálati időszak alatt. Nem észleltek mellékhatásokat, ami azt jelzi, hogy a zöld kávé biztonságos módszer a nyomás csökkentésére.
A hangulat és a kognitív képességek javítása:A zöld kávéban található koffein pozitívan befolyásolja a hangulatot és az agyi aktivitást . A Nutrition Bulletin 2008. februári számában megjelent áttekintés szerint számos tanulmány megerősítette, hogy a koffein javítja a reakcióidőt, az éberséget, a memóriát, a fókuszt, a fáradtsággal szembeni ellenállást és más kognitív képességeket. A kivonat optimális dózistartománya napi 38-400 mg vagy 1/3-4 csésze pörkölt kávé.
Antioxidánsok – előnyei: Zöld kávébab származékai pedig számos antioxidánst tartalmaznak. Ezek a vegyületek csökkentik a szabad gyökök által okozott sejtkárosodást. A Journal of Agricultural and Food Chemistry 2014 júliusában megjelent tanulmánya szerint a klorogénsav négyféle rákos sejt terjedését képes megakadályozni. Ez azt jelenti, hogy a zöld kávé számos ráktípus megelőzésében segíthet.
HASZNÁLATI HOGYAN
Először őrölje meg a kávét. Adjon hozzá 10 g (3 teáskanál) őrölt kávét a csészébe. Öntsön forró vizet (lehetőleg 90 ° C hőmérsékleten). 5 perc elteltével a főzet fogyasztásra kész. A főzet íze némileg a főzött zöld tea ízére emlékeztet.
Az íz javítása érdekében természetes édesítőszer, például stevia hozzáadását javasoljuk. A fekete és zöld kávé kombinációja még jobb. Ennek köszönhetően gazdag egészséges alapanyagokkal és kiváló ízzel rendelkezünk.
A brazil Santos kávét alacsony savtartalom és finom klasszikus íz jellemzi. Ennek a kávénak a jellegzetes előnye a kiegyensúlyozott, intenzív aroma, finom csokoládé érintéssel. A Santos zöldkávé házi sütőben, serpenyőben vagy sütőben is pörkölhető. A kávé elveszti tulajdonságait, de cserébe az egzotikus dél-amerikai különleges ízű és aromájú kávét kapjuk.