Egyéb infó
A kvercetin egy bioflavonoid, amely meglehetősen gyakori a növényvilágban. Leggazdagabb forrásai a szőlő és vörösbor, lilahagyma, kelkáposzta, alma, zöld tea, bogyók és hajdina gyógynövény. A kvercetin védi a növényeket az oxidatív stressztől és elősegíti növekedésüket. Ha a szervezet kiegészítőként veszi, csökkenti az oxidatív stresszt is, ami pozitív hatással van az egész test működésére.
kompozíció:
Információk a gyógynövényekről
Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.