Egyéb infó
Hidegen sajtolt napraforgóolaj A napraforgó Olvita olyan növény, amelyet mindenki több ezer éve ismert. Amerika törzsei 3000 évvel ezelőtt termesztették. Abban az időben a kígyócsípések megnyugtatására és a test táplálására használták. Ma a napraforgó fontos hasznos növény, amelyet számos iparágban használnak - élelmiszer, kozmetika, kertészet. A napraforgóolajat zsírban gazdag napraforgómagból préselik (38%). Az, amelyik finomítatlan, azaz hidegen préselt, kellemes aromájú és ízű napraforgó és intenzív sárga színű. Hozzáadható salátákhoz, szószokhoz, levesekhez, turmixokhoz. A napraforgóolaj füstpontja 107 ° C-on alacsony, ezért nem szabad vele sütni.
összetevők: Napraforgóolaj – 100%. Kiváló minőség!
Információk a gyógynövényekről
Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.