Hialuronsav HMW Strong 100 kapszula x 200 mg Nagyobb

Hialuronsav HMW Strong 100 kapszula x 200 mg

AR126132

Összetevők: Hialuronsav HMW Strong 100 kapszula x 200 mg
Besorolás: Kiegészítők kapszulában

Raktáron

4 981 Ft‎ (Adóval 830 Ft‎)

Egyéb infó

Összetétel: Hialuronsav HMW Strong 100 kapszula x 200 mg
Besorolás: Kiegészítők kapszulában

HMW hialuronsav - kiegészítő kapszulában >

A hialuronsav természetesen előfordul a szervezetünkben. A fele a bőrben van, és úgy van kialakítva, hogy megőrizze megfelelő hidratáltságát és rugalmasságát. A másik fele az ízületekben, a szemekben, a fasciában és az idegszövetben oszlik el. Egy molekula hialuronsav akár 250 molekula vizet is képes megkötni, így ez a vegyület az egyik leghigroszkóposabb a természetben.

A hialuronsav biopolimer, azaz lineárisan összeállított molekula sok diszacharid molekulából, ami a glükuronsav és az N-acetil-glükózamin kombinációjából származik. Nevét a görög hialos szóból kapta, amely "üveget" jelent, mert először a tehénszem üvegtestéből izolálták. A molekulában lévő glükuronsav jelenléte miatt savnak nevezték, valójában azonban a hialuronsav nátriumsója, ezért ma már egyre gyakrabban hialuronánnak is nevezik.

A hialuronsav szintje szervezetünk savtartalma csökken az életkorral, és különösen gyorsan a 45. életév után. Csökkenő szintje a ráncok kialakulásának, a bőrtónus elvesztésének és az ízületi folyadék kimerülésének az oka. Életmódunk is befolyásolja mennyiségét a szervezetben. Ez a vegyület gyorsabban lebomlik azoknál az embereknél, akik cigarettáznak, túl sokat napoznak, és rendszeresen fogyasztanak alkoholt és magasan feldolgozott élelmiszereket. Szerencsére a hialuronsav könnyen pótolható.

A nagy és kis molekulatömegű hialuronát közötti különbségek is említést érdemelnek. Csak az elsőt javasoljuk szájon át szedni, mert csak ennek van gyulladáscsökkentő hatása, védi a sejteket az apoptózistól (önpusztulástól) és a károsodástól. Az alacsony molekulatömegű hialuronát ezzel szemben gyulladáscsökkentő hatással bír, és elősegíti az apoptózist. Ezenkívül jelenlétét rosszindulatú daganatok közelében is megfigyelték, és úgy vélik, hogy rákos sejtek szaporodását okozhatja.

A kis molekulatömegű hialuronátnak azonban megvan az az előnye, hogy molekulái behatolnak a bőr felszínébe. mély rétegeibe. Ennek köszönhetően hidratáló és bőrfeltöltő képességeinek skálája nagyobb, mint a nagy molekulájú hialuronáté, amely külsőleg csak a bőr felszíni rétegeire hat.

AKCIÓ

strong>

A hialuronsav orális kiegészítése nemcsak a bőrre, hanem az ízületekre, az izmokra és a szemekre is jótékony hatással van.

Az orálisan használt HMW hialuronsav a bőr minden rétegébe behatol. belülről. Ennek köszönhetően mélyen hat a bőrre, és nem csak a felszínén köti meg a vizet, hanem a dermiszben és a bőr alatti szövetekben is. Ezenkívül serkenti a kollagén szintézisét, amely rugalmasságot és feszességet kölcsönöz a bőrnek, valamint elősegíti a regenerációt és a sebek vagy tökéletlenségek gyógyulását.

A hialuronsav az ízületi tok természetes része. A nyálka része, amely "keni" az ízületeket, megakadályozza a kopást és a porckárosodást. Az életkor előrehaladtával vagy a nagy fizikai aktivitás hatására jelentkező ízületi folyadék hiánya ízületi fájdalmat és a párnázóréteg csökkenését okozza. A hialuronsav-kiegészítés segít helyreállítani az ízületek szerkezetét és helyreállítani a megfelelő mechanikát. Ezenkívül a HMW hialuronsav támogatja a gyulladáscsökkentő folyamatokat, amelyet az ízületek degeneratív elváltozásaihoz kapcsolódó fájdalom enyhítésére használnak.

A hialuronsav hidratálja a szemet. A szem üvegtestében található, amely védi a szemgolyót a kiszáradástól és a károsodástól, valamint lehetővé teszi a táplálását is. Emiatt a HA-t hidratáló szerként használják száraz szem szindrómában és szemsebészetben. A kontaktlencse oldatok kedvelt összetevője is.

ALKALMAZÁS
a száraz bőr hidratáltságának javítására, rugalmasságának és feszességének növelésére
belülről töltse fel a ráncokat és a megereszkedett bőrt
az ízületek és a szem működésének javítása érdekében

ÖSSZETÉTEL
1 kapszula 200 mg hialuronsav nátriumsót tartalmaz. Hialuronsav tartalom: min. 90%. Részecskeméret: 1000 kDa. A Streptococcus zooepidemicus glükózos fermentációja során nyert termék. Cellulóz kapszula.
Hozzáadott töltőanyagok, színezékek, tartósítószerek és kenőanyagok nélkül. A termék vegánok számára is alkalmas.


HIALURONSAV – ADAGOLÁS ÉS HASZNÁLATI HOGYAN
Javasolt napi adag: napi 1x1 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
Tartalma a napi adagban (1 kapszula): 200 mg hialuronsav nátriumsója, nagy molekulatömegű, 1000 kDa.
Étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet és az egészséges életmódot.


EGYÜTTMŰKÖDÉS
Az erős ízületek támogatása érdekében kombinálja a hialuronsav-pótlást glükózaminnal, kondroitinnal vagy MSM-mel .

Ellenjavallatok
A termékkel szembeni túlérzékenység.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: