Gyömbér kivonat (30 kapszula x 200 mg) - Zingiber officinalis Nagyobb

Gyömbér kivonat (30 kapszula x 200 mg) - Zingiber officinalis

AR119519

Összetevők: gyömbér kivonat (30 kapszula x 200 mg) - Zingiber officinalis
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában

Raktáron

3 026 Ft‎ (Adóval 504 Ft‎)

Egyéb infó

Gyömbér kivonat (30 kapszula x 200 mg) - Zingiber officinalis

Összetétel: Gyömbér kivonat (30 kapszula x 200 mg) - Zingiber officinalis
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában

Gyermér – 10%-os kivonat

A gyömbérkivonat diasztolés hatású, csillapítja az étkezés utáni kellemetlenségeket és nehézségeket, javítja az emésztést és csökkenti a hányingert. Optimalizálja a szervezet gyulladásra adott reakcióját, ami az ízületek jobb állapotát eredményezi. A gyömbérkivonat kevésbé ismert tulajdonságai a terméketlen férfiak tesztoszteronszintjének növelése és a koleszterinszintre gyakorolt ​​pozitív hatás.
A gyömbér mindannyiunk által ismert fűszer a messzi Ázsiából. Bizonyára sokan tudják, hogy ennek a hasznos növénynek a rizómáit nem csak a konyhában, hanem az orvostudományban is használják. A gyömbér a távol-keleti hagyományos gyógyászati ​​rendszerek egyik legfontosabb és legnépszerűbb gyógynövénye. Ez az első megfázásra és mindenféle fertőzésre ajánlott gyógyszer. Gyakran használják emésztési zavarok kezelésére és a simaizmok (például méh, epeutak, ureterek) összehúzódása által okozott fájdalom enyhítésére is. Az indiaiak, kínaiak, japánok, koreaiak és délkelet-ázsiaiak naponta használják egészségügyi célokra. A friss gyömbérből levet préselnek, őrölnek, és forrásban lévő vízben vagy tejben teaként főzik, vagy szirupot készítenek belőle. A szárított és őrölt rizómát közvetlenül mézzel vagy más hozzávalókkal fogyasztják.
A gyömbérkivonat ennek a csodálatos növénynek a koncentrált ereje. Hasznos a mindennapokban és utazáskor, különösen akkor, ha nem jutunk friss gyömbérhez, vagy nincs időnk elkészíteni. Emellett a kivonat formája állandó, 10%-os legjobb hatóanyag-tartalmára van szabványosítva, így biztosítva a hatékony teljesítményt, amelyre mindig számíthatunk. A gyömbérkivonatot napi étrend-kiegészítőként érdemes megfontolni, amely többszintű hatással van a szervezetre. Jellemzőiről alább olvashat. Mindegyiket alátámasztják a modern orvosi kutatások eredményei.

GYÖMBÉR KIVONAT - TULAJDONSÁGAI
A gyömbér kivonat fantasztikus természetes relaxáns. Lazítja a belek simaizmait, csökkenti a puffadást és a puffadást. Ellazítja a feszült gyomrot. Serkenti az emésztési tartalom átjutását.
Enyhíti a nehéz, fájdalmas menstruációkat.
Csillapítja a hányingert utazáskor vagy terhesség alatt. Csökkenti a hányás gyakoriságát. Javítja az étvágyat a kemoterápiában részesülőknél és a kórházban.
Másrészt a gyömbérkivonat elősegíti a fogyást az elhízott és túlsúlyos embereknél, mert fokozza a jóllakottság érzését étkezés közben. Rendszeres használatával a szervezet termogenezisét is fokozza, ami napi szinten több energiafelhasználást jelent.
A gyömbérkivonat fokozza a szervezet megfelelő válaszreakcióját az ízületi gyulladásokra (és még sok másra is!). Csillapítja a kellemetlen érzéseket és kellemetlen érzéseket az ízületekben.
Segít fenntartani a vérben a teljes és a „rossz” koleszterin – LDL – megfelelő szintjét. Növeli a "jó" HDL-koleszterint.
Kedvezően hat a hímek termékenységére, amit először számos, rágcsálókon, majd meddő férfiakon végzett vizsgálat igazolt. A gyömbér mind az állatok, mind a férfiak tesztoszteronszintjét növelte, és mindkét esetben jelentősen javította a herék működését és a sperma minőségét.
A női nemi hormonok gazdaságára is pozitív hatással van – enyhíti a PMS tüneteit és javítja a a nők menstruációs ciklusával kapcsolatos élete.

GYÖMBÉR KIVONAT - ALKALMAZÁS
puffadás és puffadás
emésztésre
fájdalmas menstruáció
hányás és hányinger ellen várandósság, utazás és különféle betegségek esetén
kemoterápiás kezelés alatt állók étvágyának javítására
fogyás céljából
a szervezet gyulladás alatti támogatására
az ízületek egészségére
koleszterinre
a férfiak termékenységének javítására
nőknél a PMS enyhítésére

ÖSSZETÉTEL
1 kapszula 200 mg gyömbérkivonatot tartalmaz, szabvány szerint 10% gingerol. Nem tartalmaz adalékanyagokat, töltőanyagokat vagy fokozókat. A legjobb minőség!


ALKALMAZÁSI HOGYAN KELL ALKALMAZNI
Használjon 1 vagy 2 kapszulát:

étkezés közben, amikor segíteni szeretne az emésztést és növeli a jóllakottság érzését,
étkezés előtt, ha javítani szeretné az étvágyát,
étkezés után, ha emésztési zavarokat szeretne enyhíteni,
utazás előtt és amikor enyhíti a hányingert,
v egyéb esetekben reggel és este.
Az ajánlott napi adag 2 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet, és nem helyettesítik az egészséges életmódot.


EGYÜTTMŰKÖDÉS
Súlycsökkentés: MCT olaj , yerba mate, guarana, szibériai és vörös ginzeng.
Ízületek: Glükózamin, Kondroitin, MSM.
Férfi termékenység: Black Maca, Méhpempő, Cordyceps, Fenyőpollen.
Ne csatlakozzon az 5HTP-hez! A gyömbérkivonat az 5HTP-vel ellentétes hatást fejt ki, és csökkenti annak hatását.


MELLÉKHATÁSOK:
Érdemes észben tartani, hogy a gyömbérkivonat (is) mint maga a gyömbér többi része) vizelethajtó hatású. Éhgyomorra használva égő érzést okozhat.

ELLÁTÁSOK
Gyömbérrel szembeni túlérzékenység, gyomor- és nyombélfekély.
Ginger a A fűszer mennyisége terhes és szoptatós anyák számára biztonságos, de kivonatát ilyen szempontból nem vizsgálták, ezért ilyen esetekben jobb, ha nem használjuk.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: