SWANSON Artemisinin (90 kapszula x 425 mg) - Artemisia annua

SW1157

Összetevők: SWANSON Artemisinin (90 kapszula x 425 mg) - Artemisia annua
Besorolás: Kiegészítők kapszulában

ez a termék jelenleg nincs készleten,

5 263 Ft‎ (Adóval 877 Ft‎)

Egyéb infó

Összetevők: SWANSON Artemisinin (90 kapszula x 425 mg) - Artemisia annua
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában


Az Artemisia annua olyan növény, hagyományosan malária kezelésére használják Kelet-Ázsiában és Afrikában. Jellemzője, hogy képes modulálni az immunrendszert, így serkenti a nemkívánatos baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és protozoonok elleni küzdelemben. Emiatt és számos más okból ősidők óta nagyon fontos helyet foglal el a hagyományos kínai gyógyászatban.

A származási ország Kína, ahol Qingchao-nak hívják. A növényt a legrégebbi kínai orvosi munkák említik, megfázásra, minden lázas betegségre, bakteriális és vírusos fertőzésekre, emésztőrendszeri betegségekre ajánlják.

A legfontosabb hatóanyag az artemisinin és származékai. Ez felelős a legtöbb egészségügyi előnyért, és a modern orvostudományban végzett kutatások többször is megerősítették hatékonyságát. Emiatt az artemisinint nagy mennyiségben nyerik az artemisia annua-ból, természetesen Kínában és Ázsiában.

Egészségügyi tulajdonságok:

Az artemisinin támogatja a a malária által érintett szervezet működését .
Aktiválja és erősíti a védekező mechanizmusokat a káros baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és protozoonok ellen.
Erősíti a gyulladáscsökkentő reakciókat, pozitívan befolyásolja a belek, ízületek, ill. bőr.
Segít fenntartani a megfelelő vércukorszintet.
Könnyebbé teszi a légzést az asztmás betegek számára.
Csillapítja az allergiás reakciókat.
Gátolja a béta-amiloid képződését, ami hozzájárul a Alzheimer-kór (neuroprotektív hatás).

ALKALMAZÁS

erős>
tűrőképesség
belső szervek egészsége
normál glikémia
minőség javulás élete asztma vagy allergia esetén
agyvédelem

ÖSSZETÉTEL< /strong>
A csomag 90 db kapszulát tartalmaz. A Swanson Full-Spectrum Wormwood kapszulák 100%-ban Artemisia annua. 1 kapszula 425 mg-ot tartalmaz. Egyéb összetevők: Zselatin, a következő anyagok közül egyet vagy többet tartalmazhat: mikrokristályos cellulóz (növényi rost), magnézium-sztearát, szilícium-dioxid. Étrend-kiegészítő.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS
1 kapszula 1-2 alkalommal naponta étkezés előtt.
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet, és nem helyettesítik az egészséges életmódot.

ELLÁTÁSOK
Terhesség, szoptatás, növényekkel szembeni túlérzékenység.

A NÖVÉNY JELLEMZŐI
Az artemisia annua az Asteraceae (Compositae) családjába tartozik. Ázsiából származik, de idővel más kontinensekre is megtelepedett. Jellegzetes, szaggatott levelei édes aromát árasztanak. A szár egyenes, 1-3 m magasra nő. Eleinte a zöld szár idővel barnás-lilás árnyalatúvá változik. A növény szereti a napos és meleg helyeket.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

A termék vásárlói ezt is megvették:

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: