Artemisinin 125+ üröm (100 kapszula x 500 mg) - Artemisia annua Nagyobb

Artemisinin 125+ üröm (100 kapszula x 500 mg) - Artemisia annua

AR4942

Összetevők: Artemisinin 125+ Wormwood (100 kapszula x 500 mg) - Artemisia annua
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában

Raktáron

10 418 Ft‎ (Adóval 1 736 Ft‎)

Minimális rendelési egység a termékből 2

Egyéb infó

Összetétel: Artemisinin 125+ üröm (100 kapszula x 500 mg) - Artemisia annua
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában

Ürem (Artemisia annua ) a kelet-ázsiai és afrikai lakosság körében hagyományosan használt növény. Jellemzője, hogy modulálja az immunrendszert, és serkenti azt a nem kívánt betolakodók elleni küzdelemre. Emiatt és számos más okból az üröm ősidők óta nagyon fontos helyet foglal el a hagyományos kínai gyógyászatban.

Az üröm eredeti országa Kína, ahol qinghao-nak hívják. A legrégebbi kínai orvosi munkák említik ezt a növényt, és megfázásra, lázra, fertőzésekre, emésztési zavarokra ajánlották.

Az üröm legfontosabb hatóanyaga az artemisinin és származékai. Ez a felelős az üröm legtöbb egészségügyi előnyeiért, és a modern orvosi kutatások többször is megerősítették hatékonyságát. Emiatt az artemisinint széles körben nyerik ürömből, természetesen Kínában, Ázsiában pedig gyógyszerként kezelik.

ÖSSZETÉTEL
125 mg üröm kivonat ( Artemisia annua) standardizált 98% artemisinin, 375 mg őrölt ürömfű. Cellulóz kapszula, vegánok számára.
Hozzáadott töltőanyagok, színezékek, tartósítószerek és kenőanyagok nélkül.

ADAGOLÁS ÉS HASZNÁLATI HOGYAN

Külső használatra .
Töltsük a kapszulából az anyagot egy pohárba, és fedjük le forró vízzel. Alkalmazza a sebekre.

ELLENTJAVALLATOK
Terhesség, szoptatás, a növény iránti túlérzékenység.

A NÖVÉNY JELLEMZŐI

erős
Az üröm (Artemisia annua) az Asteraceae családjába tartozik, és Kínából származik. Napjainkban elterjedési területe Délkelet-Európától Kelet-Ázsiáig terjed. Főleg ruderális területeken, például utak mentén, vasúti síneken vagy pusztákon található. Ez a növény eléri az 1-3 m magasságot. Tollas leveleket és fürtökbe gyűjtött sárga virágkosarakat hoz. Gyümölcsei apró kaszkák.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

A termék vásárlói ezt is megvették:

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: