Houttuynia cordata kapszula 250 mg x 100 kapszula Nagyobb

Houttuynia cordata kapszula 250 mg x 100 kapszula

AR90634

Összetevők: Houttuynia cordata kapszula 250 mg x 100 kapszula
Osztályozás: Kiegészítők kapszulában

Raktáron

3 980 Ft‎ (Adóval 663 Ft‎)

Egyéb infó

Összetevők: Houttuynia cordata kapszula 250 mg x 100 kapszula
Besorolás: Kiegészítők kapszulában

A Houttuynia cordata támogatja a természetes immunitást és támogatja a szervezet megtisztítását a baktériumoktól, vírusoktól és gombáktól ázsiai növény, amelyet India, Kína, Japán és Nepál hagyományos orvoslásában használnak. Több ezer éve ismert, erős és hatékony tulajdonságai miatt nagyra értékelik. A múltban számos bakteriális és vírusos betegség, például kanyaró, gonorrhoea, kolera és vérhas kezelésére használták. Támogatta a cukorbetegség kezelését is. Valamikor értékes táplálékforrás volt, és még ma is megtalálható gyógynövényéből vagy salátájából készült gyümölcslé Indiában.

Egészségfejlesztő tulajdonságok

A Houttuynia cordata legfontosabb tulajdonsága, hogy támogatja a szervezet természetes védekezőképességét a baktériumok, vírusok és gombák ellen.

Továbbá:
támogatja a glükóz anyagcserét,
csökkenti az allergiás tüneteket (csökkenti a hisztamin szekréciót),
támogatja a szervezet megfelelő választ ad a gyulladásra,
támogatja a szervezet megtisztulását.

ALKALMAZÁSOK
csökkent immunitás
támogatja a glükóz anyagcserét
az allergiás tünetek enyhítését
a bőr tisztítását és méregtelenítését a test


ÖSSZETÉTEL
1 kapszula 250 mg Houttuynia Cordata kivonatot tartalmaz. 10% flavonoidokra standardizált kivonat. Zselatin kapszula. Étrendkiegészítő. A csomag 100 kapszulát tartalmaz.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
1 kapszula naponta háromszor étkezés közben. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Ellenjavallatok
A táplálékkiegészítő bármely összetevőjére allergiás.

FIGYELMEZTETÉS
Ne lépje túl a napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Szoptató és terhes nőknek orvoshoz kell fordulniuk.

Tárolás
Fénytől védeni kell. Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

NÖVÉNY JELLEMZŐI
A Houttuynia cordata egy alacsony, nedvességkedvelő évelő a Sauroridae családból. Ázsiából származik, ahol Indiában, Nepálban és Bhutánban, Dél-Kínában, Japánban és Koreában, sőt néha Délkelet-Ázsia országaiban is találkozhatunk vele. Nagyon invazív kúszónövény. Nagyon gyorsan növekszik, és vékony ágak sűrű hálózatát alkotja. Föld feletti hajtásai akár 60 cm magasságot is elérhetnek. A levelek szív alakúak. Általában zöldek, de a "kaméleon" fajtának vörös-sárga szélű levelei vannak, amelyeket dekorációs célokra használnak. A virágok kicsik, és akár 2,5 cm hosszú sárga tüskéket alkotnak. A virágzat alatt 4 fehér szirom található. A gyümölcs egy kis, szétrobbanó magzsák.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

A termék vásárlói ezt is megvették:

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: