Új Carni4 Active Drink 700ml - lédús narancs Nagyobb

Carni4 Active Drink 700ml - lédús narancs

BR9405091-1

Egy frissítő fitneszital, amely magas L-karnitin-, taurin- és DMAE-tartalommal rendelkezik

Raktáron

3 233 Ft‎ (Adóval 539 Ft‎)

Egyéb infó

Frissítő fitneszital, amely magas L-karnitin-, taurin- és DMAE-tartalmú. Ideális bármilyen sporttevékenységhez.

diéta. Speciális táplálkozásra tervezték - sportolók számára.

ÖSSZETEVŐK

tartalmazzák: tisztított víz, stabilizátor: Litesse® Ultra - polidextróz, savasság szabályozó: citromsav, természetes, természetes és mesterséges aroma, L-karnitin bázis, taurin, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), DMAE-dimetil-aminoetanol, édesítőszerek aceszulfám-K és szukralóz, színek: rózsaszín grapefruit íz (SY sárga, vörös kosnil), narancs íz (karotin és apo-karotin), kivi íz (tartrazin és ragyogó kék), ananász íz (sárga SY és tartrazin), Citromos-lime aroma (tartrazin)

ADAGOLÁS

Naponta 1-2 palackot vegyen be.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekektől elzárva tartandó. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten tárolandó, közvetlen napfénytől és fagytól védve.

A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használatból vagy tárolásból eredő károkért. A kosnil, a tartrazin és a sárga hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét. Használat előtt keverje meg. Felbontás után 24 órán belül felhasználandó. A minőségmegőrzési idő és a gyártási tétel száma: a csomagoláson feltüntetve. Különleges táplálkozási célokra szánt élelmiszerek. Alkalmas sportolók és fokozott fizikai teljesítményű emberek számára. Fűszerezett és édesített.

Információk a gyógynövényekről

Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.

29 más termékek ugyanabban a kategóriában: