Egyéb infó
Kakaó – az istenek itala. Így hívják őket Latin-Amerika lakói, a kakaófa hazája. Lehetetlen nem egyetérteni velük, mert ismeri ennek a fantasztikus italnak a tápértékeit és hatásait. A kakaó magnéziumban, antioxidánsokban és bioaktív vegyületekben gazdag, amelyek pozitív hatással vannak a hangulatra és energiát biztosítanak.
összetevők: A Criollo fajta kakaója szerves, szárított, őrölt 100%. A legmagasabb minőségű alapanyag! A kakaó nem lúgosított. Tápérték 100 g termékben: Energiaszám 450 kcal/100 g Szénhidrátok 50,4 g – cukrokkal együtt 2,8 g Zsírok 13,1 g – beleértve a telített zsírsavakat 7,06 g Fehérje 26,4 g Vas 16,2 mg Magnézium 524,5 mg Kalcium 154,9 mg Foszfor 888,4 mg
Információk a gyógynövényekről
Ha többet szeretne megtudni a hagyományos természetgyógyászatban való felhasználásról, kérjük, forduljon a herbáriumba, vagy külső internetes vagy szakirodalmi forrásokhoz. Használat előtt konzultáljon egy gyógynövényes szakemberrel. Az Európai Bizottság jelenleg hatályos, 1924/2006 számú rendelete értelmében a termékekre nem lehet jogosulatlanul egészségre vagy tápanyag-összetételre vonatkozó állítást tenni, amelyeket az Európai Bizottság vagy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nem hagyott jóvá. Az egészségre vonatkozó állítás olyan állítást jelent, amely magában foglalja vagy azt a benyomást kelti, hogy ezek terápiás hatások az emberi szervezetre. Ezt a terméket Szlovákiában növényi kivonatként és alapanyagként forgalmazzák további feldolgozásra. Nincs jóváhagyott diagnosztikai vagy gyógyászati hatása, és nem gyógyszer. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A minimális eltarthatósági idő a csomagoláson van feltüntetve.