BL10004
A Passata rustica durvára tört paradicsomot tartalmaz, friss bazsalikommal lágyítva
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
A Passata rustica durvára tört paradicsomot tartalmaz, friss bazsalikommal lágyítva. Ezt a passztát friss, természetesen napérlelt paradicsom gondos feldolgozásával készítették, amelyet az ellenőrzött biogazdálkodás elvei szerint termesztettek. A paradicsom a napfényes Umbriában érett, és a betakarítás után gyorsan feldolgozták. A passata termelő kizárólag saját biogazdaságában termesztett gyümölcsöt használ fel. A paradicsomot a betakarítás után nem kell nagy távolságra szállítani, a termelő pedig tökéletesen kézben tartja, hogy milyen gyümölcsöket használ fel a termelés során. A betakarítás után a paradicsomot azonnal a feldolgozó üzembe szállítják, ahol meghámozzák, felmelegítik és durva szitán átpasszírozzák. Ezután bazsalikomot adunk hozzá, a keveréket palackokba töltjük, majd lezárás után pasztörizáljuk. A paradicsompürével ellentétben a passata nem sűrűsödik be az előállítás során, így jobban megőrzi a paradicsom természetes ízét és aromáját, mint a paradicsompüré. Használhatjuk paradicsom helyett szószokban, levesekben, ha nincs otthon friss paradicsom, vagy el akarjuk kerülni a hosszadalmas feldolgozását. A Passata rustica ideális alapot képez tésztaszószok, levesek és zöldségkeverékek készítéséhez.
SÚLY: 680 g
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Olaszország
ÖSSZETEVŐK: paradicsom, bazsalikom. Mindkét összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: A termék nyomokban nem tartalmaz allergéneket.
TÁPLÁLKOZÁSI ADATOK 100 G-RA:
Energiaérték | 128 kJ/31 kcal |
---|---|
Zsírok | 0,5 g |
ebből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrátok | 4,5 g |
ebből cukrok | 3,3 g |
Rost | 1,2 g |
Fehérje | 1,4 g td> |
Só | 0,03 g |