BL7122
A fekete szezám íze valamivel erősebb, mint a világos szezám
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
A fekete szezám íze valamivel erősebb, mint a világos szezám. Az ázsiai konyhában használják, nagyon dekoratív és a hagyományos kínai orvoslásban is használják. Kiváló pékárukba, joghurtba és müzlibe, zabkásakba, kenyérbe, sült ázsiai ételekbe, húsos pácokba. Tulajdonképpen szinte mindenhová hozzáadható - leveshez, tésztaszószhoz vagy akár pörkölthöz! Az íz fokozása érdekében enyhén megsüthető. A pörkölt magvak összekeverésével szezámmagvajat kapunk péksüteményekhez, zabkásához, joghurtokhoz stb.
Szezámleves: Egy csésze magot szárazon pörköljünk illatosra. Áztasson egy csésze kerek szemű rizst vízbe 2 órára. Ezután keverje össze a magokat, adjon hozzá ½ csésze vizet, és keverje pépesre. A rizst külön keverjük össze 3 csésze vízzel. Tegyen mindent egy edénybe 3 ½ csésze vízzel és ¾ csésze nádcukorral, és főzze körülbelül 8 percig folyamatos keverés mellett.
SÚLY: 100 g
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: India/ Bolívia
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: A termék nyomokban nem tartalmaz allergéneket.
TÁPLÁLKOZÁSI ADATOK 100 G-RA:
Energiaérték | 2422 kJ/ 586 kcal |
---|---|
Zsírok | 51 g |
ebből telített zsírsavak th> | 7,0 g |
szénhidrát | 9,7 g |
ebből cukrok | 0,3 g |
Rost | 12 g |
Fehérje | 17 g |
Só | 0,03 g |