BL4628
Kiváló tápláló kenhető péksüteményekhez (kombinálható mézzel, juharsziruppal, mazsolával
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Kitűnő tápláló kenhető pékáruhoz (kombinálható mézzel, juharsziruppal, mazsolával...), desszertek puhítására, sütéshez (muffinokhoz, süteményekhez vagy süteményekhez), joghurthoz, turmixhoz és müzlihez, zöldség ízesítéséhez ételekhez és salátaöntetekhez. Ízesíti a zabkását, joghurtot, müzlit, krémeket és desszerteket. Kakaóval, vaníliával, kevés olajjal és mézzel, vagy juhar- vagy agavésziruppal összekeverve remek egészséges kenést kapunk. Ez a paszta sárgabarackmagból és mandulából készül, amelyet 140-150 °C-on levegőn, megújuló energia felhasználásával finoman megpirítanak, majd azonnal finomra őrölnek. Az így kapott paszta természetesen kiváló minőségű telítetlen olajokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A sárgabarackmag és a mandulapaszta jelentős mennyiségű magnéziumot, cinket, E-vitamint és B1-vitamint tartalmaz. Mivel nem használnak adalékanyagokat, például megszilárdult zsírokat vagy emulgeálószereket, az olaj szétválhat. Ez a jelenség nem minőségi hiba, és használat előtt elég összekeverni a pasztát.
TÖMEG: 250 g
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Németország, a sárgabarackmagot Törökországban termesztették a Turkey Project, mandula Kaliforniában
ÖSSZETÉTEL: sárgabarackmag 50%, mandula 50%. Mindkét összetevő ellenőrzött biogazdálkodásból származik.
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: Nyomokban tartalmazhat egyéb héjas gyümölcsöket, mogyorót, szezámmagot, ebéd és tej.
TÁPLÁLKOZÁSI ADATOK 100 G-ONKÉNT:
Energiaérték th> | 2644 kJ/640 kcal |
---|---|
Zsírok | 55 g |
ebből telített zsírsavak | 4,7 g |
Szénhidrátok | 5, 9 g |
ebből cukrok | 4,2 g |
Rost th> | 9,9 g |
Fehérje | 25 g |
Só | 0,1 g |
Magnézium | 220 mg (59% RHD) |
Cink | 4,1 mg (41% RHP) |
B1-vitamin | 0,54 mg (49% RHP) |
E-vitamin | 4,9 mg (41% RHP) |
RHP - a jövedelem referenciaértéke (korábban ajánlott napidíj)