BL4610
Ez a 100%-os mandulapaszta héjas mandulából készül, amelyet 140-150 °C-on gondosan megpörkölnek és finomra őrölnek.
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Ez a 100%-os mandulapaszta héjas mandulából készül, amelyet 140-150 °C-on finoman pörkölnek és finomra őrölnek. A kapott pasztát vákuum alatt poharakba öntjük. Természetesen kiváló minőségű telítetlen olajokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Mivel nem használnak adalékanyagokat, például megszilárdult zsírokat vagy emulgeálószereket, a mandulaolaj szétválhat. Ez a jelenség nem minőségi hiba, és használat előtt elegendő a pasztát összekeverni. A mandula paszta kiválóan alkalmas péksüteményekhez (kombinálható mézzel, juharsziruppal, mazsolával...), desszertek puhítására, sütéshez (muffinhoz, süteményhez vagy süteményhez), joghurthoz, turmixhoz és müzlihez, zöldséges ételek ízesítésére, ill. salátaöntetek alapja. Az úgynevezett a mandulavaj alkalmas péksüteményekhez, pl. lekvárral. Ízesíti a zabkását, joghurtot, müzlit, krémeket és desszerteket. Kakaóval, vaníliával, kevés olajjal és mézzel vagy juhar- vagy agavésziruppal összekeverve remek egészséges kenhető kenést kapunk.
SÚLY: 250 g
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Németország
ÖSSZETEVŐK: bio mandula
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: Nyomokban tartalmazhat egyéb héjas gyümölcsöket, mogyorót, szezámmagot, >csillagfürt bab és tej.
TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK 100 G-NÉL: A mandulapaszta jelentős mennyiségű kalciumot és vasat tartalmaz, és különösen gazdag magnéziumban és E-vitaminban. p>
Energiaérték | 2680 kJ/649 kcal |
---|---|
Zsírok | 57 g |
ebből telített zsírsavak | 5,5 g |
Szénhidrát | 5,0 g |
ebből cukrok | 3,9 g td> |
Rost | 9,3g |
Fehérje | 23 g |
Só | 0,01 g |
Kalcium | 295 mg (37% DDD) |
Vas | 4,1 mg (29% DDD ) |
Magnézium | 236 mg (63% DDD) |
B2-vitamin | 0,6 mg (43% DDD) |
E-vitamin | 17 mg (142% DDD ) |
DDD - napi ajánlott adag vagy beviteli referenciaérték