BL1500
Tisztán természetes édesítőszerként, amelyet a cukorjuhar nedvének sűrítésével nyernek, a juharszirup (mézzel és melaszszal együtt) kiválóan helyettesíti a finomított fehér cukrot.
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Tisztán természetes édesítőszerként, amelyet a cukorjuhar nedvének sűrítésével nyernek, a juharszirup (mézzel és melaszszal együtt) kiválóan helyettesíti a finomított fehér cukrot. A juharszirupot színe és így íze szerint osztályozzák. Minél világosabb a szín, annál finomabb, kevésbé intenzív illat és íz, és annál drágább a szirup. A Grade A (Canada No. 1 Light) egy nagyon könnyű, puha és fényűző szirup, ajándéknak is megfelelő. A B fokozat (Canada No. 2 Medium) könnyű juharszirup, kevésbé intenzív juharíz. A C fokozat (Canada No.2 Amber) a legnépszerűbb az európaiak körében, és kellemes juhar ízű. A D fokozat (Canada No. 3 Dark) egy gasztronómiára és élelmiszer-előállításra alkalmas sötét szirup.
TERMÉK: 250 ml
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: span> Kanada
HASZNÁLAT: A C fokozat asztali használatra és főzéshez alkalmas. Alkalmas már elkészített ételek ízesítésére: palacsinta, rántott, fehér joghurt, müzli és fagylalt- és gyümölcscsészék. A juharszirupot főzéshez és sütéshez használhatja a fehér cukor helyettesítésére 3 rész szirup és 4 rész cukor arányában.
FIGYELMEZTETÉS: Az ügyfelek néha túl hígnak találják a valódi juharszirupot. Vannak akciósan "olcsó" szörpök is, amelyek 100%-os tömény juharlé helyett cukrot, glükózszirupot, kukoricaszirupot, mesterséges aromákat, színezékeket stb. Ezek a termékek általában sűrűbbek, mint a valódi juharszirup. De nem juharszirupnak kellene hívni (általában az) és sokkal olcsóbbak legyenek, mint az igazi juharszirup (általában nem)!!!
ÖSSZETÉTEL: 100% tömény cukor juharnedv
TÁPLÁLKOZÁSI ADATOK 100 ML-RE: