BL1132
A természetes muscovado nádcukrot a nádlé sűrítésével állítják elő a maradék melasz eltávolítása nélkül
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
A természetes muscovado nádcukrot a nádlé sűrítésével állítják elő a maradék melasz eltávolítása nélkül. Finom kristályai és a nádlé jellegzetes gazdag íze és aromája jellemzi. A barna szín annak az eredménye, hogy a melasz egy része a cukorkristályokban marad. A Muscovado kiválóan alkalmas csokis tésztához, mézeskalácshoz és gyümölcsös zsemléhez. Ha a cukor megkeményedik, hagyjuk egy éjszakán át egy nedves törülközővel letakart tálban. A mauritiusi természetes nádcukor az egész világon híres. Ez a trópusi sziget ideális feltételekkel van megáldva a cukornád termesztéséhez. A sziget vulkanikus eredete ásványi anyagokban gazdag termékeny talajt biztosít, az éghajlati viszonyok pedig tökéletesek a cukornádnak. A mauritiusi nádcukor egységes, azonos színű és jellegzetes nádillatú kristályokkal rendelkezik.
SÚLY: 400 g
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Mauritius
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: A termék nem nyomokban allergéneket tartalmaznak.
TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK 100 G-NÉL:
Energiaérték | 1664 kJ/392 kcal |
---|---|
Zsírok | < 0,1 g |
ebből telített zsírsavak | < 0,1 g |
Szénhidrát | 98 g |
ebből cukrok th> | 98 g |
Rost | < 0,1 g |
Fehérje | < 0,3 g |
Só | 0,05 g |
Kalcium | 84 mg (10% DDD) |
Magnézium | 20 mg (6 ,5% DDD) ) |
Kálium | 500 mg (14% DDD) |
Vas | 1,5 mg (11% DDD) |
DDD - a napi ajánlott adag nem volt referenciaérték a bevételből