BL5215
Ez a mandulaliszt Murcia régióból származó édes spanyol biomandulából készül, gondosan forró gőzzel meghámozzuk, majd finomra őröljük
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Ez a mandulaliszt Murcia régióból származó édes spanyol biomandulából készül, gondosan forró gőzzel meghámozzuk, majd finomra őröljük. A mandulát a Coato kistermelők egyesülete termesztette és dolgozta fel.
SÚLY: 200 g
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Spanyolország
FELHASZNÁLÁS: A mandulalisztet főként sütéshez használják, süteményekben és édességekben, krémekben, desszertekben, mandulatejet és házi marcipánt is készíthetünk belőle. TÁPLÁLKOZÁSI ADATOK 100 G-ONKÉNT:
Energiaérték | 2589 kJ/621 kcal |
---|---|
Zsírok | 55 g |
ebből telített zsírsavak | 5 g |
Szénhidrátok | 13 g |
ebből cukrok | 3 g |
Fehérje | 22 g |
Só | 0,02 g |