BL4426
Erjedés után ezeket a bio kakaóbabot csak levegőn szárítják és pörkölés nélkül tisztítják
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Erjedés után ezeket a bio kakaóbabot csak levegőn szárítják és pörkölés nélkül tisztítják. Közvetlen nassoláshoz, nyers desszertekhez és sült édességekhez alkalmas. Minden babnak vékony, íztelen héja van a felületén, amit fogyasztás előtt le tudjuk (de nem muszáj) lehúzni. Az íz fokozása érdekében megsüthetjük. A kakaóbabot darálhatjuk vagy keverhetjük porrá is. A kakaófa Amazóniából származik, és a régészeti leletek szerint a kakaót már 5000 évvel ezelőtt használták a mai Ecuador területén. Még ha a világtermelést most Afrika uralja is, Ecuador egyre inkább az ínyenc csokoládégyártók célpontja. A helyi típusú kakaó Arriba Nacional kiemelkedik telt, enyhén fűszeres ízével és aromájával, alacsonyabb keserűséggel. Kakaóbabot közvetlenül több régióból származó gazdálkodóktól vásároljuk, így színe és íze kissé változhat.
TÖMEG: 100 g
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Ecuador
ÖSSZETEVŐK: egész nem pörkölt kakaóbab ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: A termék nyomokban nem tartalmaz allergéneket.
TÁPLÁLKOZÁSI ADATOK 100 G-RA:
Energiaérték | 2308 kJ/561 kcal |
---|---|
Zsírok | 49 g td> tr> |
ebből telített zsírsavak | 29 g |
Szénhidrátok | 1,2 g |
ebből cukrok | 1,2 g |
Rost | 30 g |
Fehérje | 14 g |
Só | 0,03 g |