BL1140
A természetes nádmelasz cukrot a nádlé sűrítésével állítják elő, amelyből a cukor egy részét már eltávolították.
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
A természetes nádmelasz cukrot a nádlé sűrítésével állítják elő, amelyből a cukor egy részét már eltávolították. Finom, nedves kristályai, a nádmelasz jellegzetes íze és illata. A sötétbarna szín annak az eredménye, hogy melasz marad a cukorkristályokban. A melaszcukor kiválóan alkalmas pácokhoz, szószokhoz, fűszeres tésztákhoz. Almás rétesek és sütemények, csokoládé tészták és mézeskalácsok ízének fokozására kanállal teszünk bele. Csípős édes-savanyú pácokhoz, szójaszószból készült pácokhoz kiváló - pl. gyömbérrel és fokhagymával. Egy teáskanál melaszcukor javítja a paradicsomszószok ízét tésztákhoz és forró keverékekhez. Ha a cukor megkeményedik, hagyja egy éjszakán át nedves törülközővel letakart tálban.
SÚLY: 300 g
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Mauritius
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: A termék nyomokban nem tartalmaz allergéneket.
TÁPLÁLKOZÁSI ADATOK 100 G-NÉL:
DDD - napi ajánlott adag vagy beviteli referenciaérték