Ez a közvetlen préselésből származó tiszta gyümölcslé a rózsaszín grapefruitokból préselt lé (85%) és az édes grapefruitokból (15%) préselt lé összekeverésével készül. Ez a közvetlen préselésből származó...
Friss Demeter sárgarépából préselik a gyümölcslevet, amelyet homoktövispéppel kevernek össze és citromlével ízesítenek. Friss Demeter sárgarépából préselik a...
Ezt a gyümölcslevet friss sárgarépa préselésével és kis mennyiségű koncentrált citromlével finoman palackozva állítják elő. Ezt a gyümölcslevet friss sárgarépa...
Ez a közvetlen préselésből származó tiszta gyümölcslé Demeter körtéből és szőlőléből áll, amelyet gondosan összegyűjtött vadon termő gyümölcsök - málna, eper, szeder, csipkebogyó, áfonya, szeder és áfonya - levének keverékével kevernek össze. Ez a közvetlen préselésből származó...
A levet a Barbera és Montepulciano fajták demeter szőlőiből préselik A levet a Barbera és Montepulciano...