Ez a válogatott pesto hagyományos olasz recept szerint készült, és kiemelkedik a friss bazsalikom magas arányával. Ez a válogatott pesto hagyományos...
Ezt a földimogyorót gondosan, forró levegőn pörkölik, főként megújuló energia felhasználásával Ezt a földimogyorót gondosan, forró...
Erjedés után ezeket a bio kakaóbabot csak levegőn szárítják és pörkölés nélkül tisztítják Erjedés után ezeket a bio kakaóbabot...
Ez a vörös rooibos, amelyet a Cédrus-hegység területén termesztenek, finom, jellegzetes ízű és illatú. Ez a vörös rooibos, amelyet a...
Lehounce édesített, gluténmentes ropogós szelet gesztenyeliszttel, amely a pörkölt gesztenye jellegzetes ízét adja Lehounce édesített, gluténmentes...
Hámozott, finoman szárított almakarikák ellenőrzött biogyümölcsösből Hámozott, finoman szárított...
Csak tiszta almalével édesített szárított arónia gyümölcsök Csak tiszta almalével édesített...
A szárított fehér eperfa gyümölcsének nagyon kellemes édes íze van, és önmagában vagy más szárított gyümölccsel, diófélékkel és magvakkal keverve fogyasztjuk A szárított fehér eperfa gyümölcsének...
A sárgabarack eredetileg keletről származik, és két évezreddel ezelőtt importálták a Földközi-tenger térségébe A sárgabarack eredetileg keletről...
A szentjánoskenyér-port a szentjánoskenyérfa terméséből nyerik, amelyet orbáncfűnek is neveznek A szentjánoskenyér-port a...
Ez a válogatott pesto hagyományos olasz recept szerint készül, és kiemelkedik a dió és a friss bazsalikom magas arányával. Ez a válogatott pesto hagyományos...
Ezek a kis szójadarabok – más néven ún Ezek a kis szójadarabok – más néven ún